Custom Search

14.1.11

Dia bertungkus -umus!

Since I was busy with my movie marathon, I asked for the big guy's help to photograph my latest products. And it was amazing to see how hard he worked for it. Some more, he did it with style ok. Tak percaya? Just look at the pics below.


I was actually rolling on the balcony floor laughing my a** off while he was at it! Hahahahaha!


I hope the big guy won't read this post, or else he would definitely kill me immediately! Heeeeeeeee!!

16 comments:

  1. ya amponnn...
    can't stop myself from smiling too hehehe...

    ReplyDelete
  2. tu dia....big guy punya kekuda...hehehhee..
    sgt bersemangat dia snap hasil dm...hehehehhee

    ReplyDelete
  3. siap ada outdoor photography session.
    kalau ada gambar cantik, mesti ada ramai lagi yang order kan?
    pls tell big guy, lepas ni buat kat tepi swimming pool yeaaaa.....mcm majalah mangga.hihihi

    ReplyDelete
  4. ..ahahahahha..sgt berusaha ncik big boss!!~..ahahah

    ReplyDelete
  5. ihiksss...sangattt bersemangattt!

    ReplyDelete
  6. tu tanda dia syg giler kat u tau. tak kisah apa, janji try give u the best.


    tp kalau i ada situ, i'll join u gelak guling-guling.

    ReplyDelete
  7. amboi..susah payahnya utk bini tersayang.
    kalo kantoi, mampuih tidoq luaq mlm ni

    ReplyDelete
  8. hahahahahahhahahaha..
    puas i gelak..

    hahahahahhahahahahahahahahahaha..

    ReplyDelete
  9. waaa...respect la...sygnye dia kat wifey dia sorang ni dan sanggup dibuli tanpa disedari..ehehehe sweet..:)

    ReplyDelete
  10. hahahahaha... aminnnnnnnnnnn... awatlaaaa hang termakan kata2 drama bini hang nih.. hahahahaha.. tapi comel ja dia duk berusaha amik gambar tu... hahahaha

    ReplyDelete
  11. Apa yang hang buat incik Amin ooi....sat nak tunjuk kat FadziL..harrus laa kena gelak..hikhiks..nak lawan tokey nampak...(ayat bagi pihak incik PadiL :-P)

    ReplyDelete
  12. pergh. mantap!!! (i hope ur big guy wont read this as well. hahahaha!!!!)

    ReplyDelete
  13. yg xtahan siap berpakaian smart tuh! hahaha kalau papi sure dia pakai suar pendek ja hahhahaa

    ReplyDelete
  14. ini namanya cinta mati babe! :)
    soriii, i trgelak besar..

    ReplyDelete

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin