Custom Search

18.7.10

Beg kesayangan suda mari!

I've been enjoying my time with the kesayangan(s) during the weekend. They just arrived from The State, and has been sleeping under my ketiak for a couple of days now. Yippie! I sooo can't wait to melaram with them but the big guy said to wait till raya. What?! COME AGAIN! RAYA???? Man!!!! That's like almost 2 more month to go. And I don't know if I can wait THAT long!


Anyway.

I've promised the big guy that I won't be handbag-shopping for a year in order for him to agree with these purchases. I seriously hope my shopping lust can be curb that long. Or else, I'm sure gonna be one meroyan lady come year end!


15 comments:

  1. vavava... cantiknya... matching ngan baju pulak tuh... :D

    ReplyDelete
  2. wow.. dh start shopping raya? :D

    ReplyDelete
  3. Kalau tak tunggu raya dia marah ke..tak kot..hehe

    ReplyDelete
  4. wah...suka hatinya mama irfan.. hehe.. SETAHUN? alamak.. boleh tahan ke tu? :p

    ReplyDelete
  5. phewitttttttttttt!!!!!!!!!!!
    cun! mmg match dgn baju. oh! ur sooo lucky dear

    ReplyDelete
  6. cantik cantik cantik! matching2 lak tu ngan baju..buleh ke tahan sampai raya ni?? +P

    ReplyDelete
  7. bestnya dpt handbag baru!!! Tp to wait for raya is so longggg!!!

    ReplyDelete
  8. waaaaaa cungggg nya...
    baju raya mesti kena la2 fingfinggg, hijauuu hijauuuu, silver/kelabu pun ok..ihiks...eh coklat pun boleh..alaa2 sumer kalerr la sesuaiii :)

    ReplyDelete
  9. really nice dear great taste - kat sini takda cam ni :)

    ReplyDelete
  10. lady : thanks! it's not LV or gucci but I'm still happy! hehehe :-D

    jehan : hah kitorang awai2 dah shopping. tak sabo! hiks

    hliza : tah ler. nak kena test pakai gak before raya. haha

    are_shie : sangat gumbira k! setahun k! harap2 boleeeeeee tahan! haha

    fizamior : thanks! saja ja pakai baju pink haha

    mommyct : tak tauuuuuuuuuuu lah boleh bertahan ka tak? hiks

    applecrux : tu lah kan! tsk tsk tsk

    sz mass : haaa tu lah! kena beli baju lain lah camni sebab baju raya kaler tak fingggg! hahaha

    ermayum : thanks. kat sini takdak ka this design? ada kot. uhuhu

    hanim : i pun suka sebab pinkish! hehe

    ReplyDelete
  11. wei...jeles dh dapat beg raya...jeles3. i hujung bulan baru dpt kot. itupun ade kot..hahah

    ReplyDelete
  12. hehehe.kalo x tahan temptation, kena beli sendiri la lepas ni.

    ReplyDelete
  13. nana : ok lah tuh hujung bulan tak lama lagi! hehehe

    isabelle : hahhh duit sendiri tak sanggup dah. hehehe

    ReplyDelete
  14. bai, tak sempat nak drop comment on this post masa masih hangat haritu. hehe. anyways, just wanted to say the bag is really nice! brape byk coach dah ada ni wehhhh...

    ReplyDelete

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin