Custom Search

5.11.09

I like to move it! Move it!

I'm contemplating whether I should send my son to a dancing class so that he could improve on those moves? They are simply horrible, don't you think? Tsk tsk tsk..


video

Lalalalalalalala choo choo traiiin!

14 comments:

  1. eh eh eh eh... cungguh comel!
    mesti terikut org tengah menari kat atas tu kan..
    :D
    so cute..

    ReplyDelete
  2. oh no....no child of mine will be going to any dance class...no..no...no...-abah-

    ReplyDelete
  3. hahaha..cutenye..dia ikut nenek2 poco-poco ke?

    miya lak dance macam elvis, legs wide open & botot/knees aje goyang.

    ReplyDelete
  4. alamak.... cuteeeenyaaa!!!pandai apa ayyan menari, kan ???/

    ReplyDelete
  5. bai antar laa g kelas...nanti sgt membukee minda dier...hihih i'm planning to send ma doter...hubby kureng sket mende2 gini..ceh..tgu mama kayo mama anto sendiri :p

    ReplyDelete
  6. Horrible you say??? Cute la!! LOL

    ReplyDelete
  7. somemore with that cute pants!! mana ada tak comei!! kekekek ...

    ReplyDelete
  8. I pun sama macam Anonymous..none of our children can go to dancing class..but for piano lesson can-abahnya said..

    ReplyDelete
  9. buat aku gelak pecah perut ja.wakakaka.

    ReplyDelete
  10. lady : a'ah, at first dia dah naik atas tu gi celah2 amoi tu nak nari,tekejut mama dia tengok! haha

    anon : eeeeeee tak sporting!

    mama miya : oh miya bole ganti elvis la nanti haha

    anom : mi yong, kan pandai kan? mama ni kata ayyan tak reti nari plak huhu

    iefa : hehe satgi over plak besaq2 keja jadi dancer isk isk tidaaaak!

    mrs shiv : cute eh? funny laaaa

    papakeechee : hoho, selamat pakai cute pants kalau tak no one will think it cute haha

    ct as : hehehe

    azmiemas : men! hehe tapi i pun tak terasa nak enroll in dancing class. nanti over pada mak bapak dia plak haha

    amy : haha jangan pecah perut, ada baby dalam perut tu kan huhuhu

    ReplyDelete
  11. sungguh cumil,sapa ckp dia tak pandai menari..mama ayyan ni ppt hntaq dia dance class la,urmmpp!!

    ReplyDelete
  12. oh my gosh, kiut giler terkepak2 gitu! but then bai, kesian la dia ikut aunty2 line dancing!

    ReplyDelete
  13. intan: haha bole bole mi intan tolong sponsor fees bole? haha

    anne: oh that's a line dancing ya, i pun tak taktau apa jenis dance yang diorang dok nari tu. haha

    ReplyDelete

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin