Custom Search

14.10.10

The anticipation is killing me!!!!!!!!!

Last couple of nights, in my anticipation of getting the eyeshadow pallet that I bought online, I washed the small collections of brushes I have in my keep. Before any of you start asking, no I don't use the special liquid they have for the brushes, I used tab water and a bit of the little guy's J & J. Hahaha! Nasib lah tak rosakkkkkkk!


I was excited melampau ok! But sadly, until today the stuff hasn't arrived. The 'perks' of online shopping, kan. I seem to always have problem with the delivery be it Poslaju or other services. So, I strongly suggest that we improve our courier / mail delivery system in the country so that we all could have better customer service experience with online shopping!

16 comments:

  1. wow! byknya collection brush you! i only ada a few tp yg guna betul2 1 jek. ahahaha... sbb yg lain tu ntah le memane dah diletak. sengal kan? :)

    ReplyDelete
  2. ee satu pun tak dah brush...hahaha

    ReplyDelete
  3. kira mulia la gak tu u & fizamior ada byk/few.
    i ni?
    berus gigi, berus baju, berus toilet.hehehe

    ReplyDelete
  4. i loveeeeee makeup brushes...! :D

    ReplyDelete
  5. fizamior : yang lain tu cuba check bawah katil athirah kot? hahahha

    kancilbiru : satu ada kot :-p

    isabelle : wahh banyaknya collection brushes u eh. wakakkaka

    gadisbunga : me tooooooooo! hehehe

    ReplyDelete
  6. all my brushes dah jadi rafiq punya mainan...haih....

    ReplyDelete
  7. sy pun xde koleksi berus2 ni..berus gigi adalah..

    sy alhadmulillah setakat nixde masalah lah ngan pnghantarn brg kalu beli online..cume kalu bg alamat umah mak sy mmg fail posmen tu..ntah hapa2 entah

    ReplyDelete
  8. i baru ada 1 berus.kalau beli banyak2 pun i yg tak reti nak pakai.hehehhe

    ReplyDelete
  9. sara : with irfan, i dah warn warn and warn! so far dia tak berani sentuh takut kena tibai. kekekekke

    hanim : hahh i ni banyak prob tul. maybe coz security kat sini tight skit. tsk tsk

    syida : oh takpa mula2 start small nanti lama2 sure u pandai punya! hehehehhe

    ReplyDelete
  10. eh aritu i order eyeshadow palette pun lambat gila okay nak sampai! supposedly 1week but jadi 3weeks! grr.

    ReplyDelete
  11. little guy tak kaco wat lukisan ke? :))

    ReplyDelete
  12. i have only a few, tp pakai pon setahun sekali or 2-3 kali jer....selain nya, simpan jer laaaa...:P

    ReplyDelete
  13. aiyaaa ... i just ordered something yesterday!!! ... huwarghhhh!!!

    ReplyDelete
  14. Bai, so by now dah sampai?

    Sometimes, my orders from overseas in UK, US & Paris arrived even earlier than the ones locally!

    ReplyDelete
  15. zoe ana : haish...teruknya sampai 3 weeks!

    elissmie : la awwat tak pakai? hehe

    sz mass : tidak! setelah beberapa kali ditengking. wakkaka

    working mom : me pakai masa nak kenduri or events. tapi kadang2 bila naik hantu, dok umah pun boleh dok depan cermin and makeup syok sendri. kekekeke

    papakeechee : takpa, insyaAllah samapi dengan selamat. hehe

    shopaholic mom : dahhh! nanti i update k

    ReplyDelete

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin