Custom Search

19.1.10

The oldest trick in the book

If you've been reading this blog for quite sometime, I'm sure you would have noticed that all these while, we've tried all the tricks we found in the books to get him into the water. I can't believe we didn't think of this. It's like the oldest trick in the book, and it escaped our mind!

Irfan, kalau bagitau awal-awal kan senang!





Ceh! Dengan girls boleh la show off!

23 comments:

  1. Woohooo..
    anak sapa la niii?? keh keh..

    ReplyDelete
  2. hehehe... i still remember last time irfan nangis kan... this time ada girl, dia cool pula masuk pool... siap pegang tangan lagi tu hehe...
    cayalah Irfan...
    :-)

    ReplyDelete
  3. wahh irfan..kaw sangat machoo hokeyh..!!make sure erh pas nih kalau masuk swimming pool tak nangih lagi dah..hihihihiii..:-D

    ReplyDelete
  4. kena berteman nampaknya..pandai memilih teman main air nampaknya..

    ReplyDelete
  5. hahaha...lawak irfan nih... macho man mesti tak blh kalah dgn girl kan?kan?
    :D

    ReplyDelete
  6. hahahha! dgn girls kena tunjuk macho laa mama... mana leh merengek tanak masuk pool ;-)

    ReplyDelete
  7. hahaha! finally, masuk air pun. so cute! :D

    ReplyDelete
  8. i think it runs in the blood kot ... ikut mak diorang ... wakakkaakak!!! so sweet la ...

    ReplyDelete
  9. hahaha. kemain lagi irfan. ada makwe ja, dan-dan tunjuk 'tera'...

    ReplyDelete
  10. Irfan!! Ooo..nak kena ada gegirl yer..so cute meh!

    ReplyDelete
  11. wakakkaka...ada girls baru nk tunjuk terer ek irfan?

    ReplyDelete
  12. ooo..apa tak cakap irfan? kalau tak lama dah auntie ajak mandi pool dengan eesya.. hahaha..

    ReplyDelete
  13. ish,ish, -- tak sangka Irfan no...actually memang betoi, Adi pun macam tu jugak -- kan susah nak makan. Bila Pipa suap, senang plak makan.. mmmm.. boys will always be boys..:)

    ReplyDelete
  14. hahaha tetiba terus masuk pool.. ahhahahahhaaa

    ReplyDelete
  15. hahaha. irfan kena ada drive factor kalau nk mandi kat pool.

    ReplyDelete
  16. shaferlicious : anak amin hahaha

    lady : tu lah, siap panggil lagi bila budak tu takut nak masuk "come here, come here"

    imma : hopefully lah kan :-)

    dayah : ha'ah pandai memang pandai :-p

    fizamior : takleh kalah, kalau tak...takla macho man kan aunty? ;-)

    aizuraawang : betul tu aunty! mama ni tak faham2 plak

    a person on earth : oh yeah, boys will be boys :-p

    farha : yessss! it's about time pun!

    papakeechee : haik? ikut mak? bukan ikut bapak ka? :-p

    isabeele : haa the trick is "makwe" lah

    applecrux : heeeeeeeeeeeee ;-)

    yatie : mesti la aunty, sahammmm!

    are-shie : ah aunty lepas ni ble irfan mandi pool ngn eesya ya ;-)

    anom : adie pun????sahhhhhh...runs int he blood wakakkaka

    nadiah : hihihi thanks aunty, memang pandai pun :-p

    ely : haaa gelak jgn tak gelak! :-)

    ibusinga : some sri lanka girl, anak expatriate ok dun play play. hahaha

    lea shmea : haaa tu la. he won't do it on his own

    ReplyDelete
  17. aiyo comel ^^ macho sungguh anak teruna kak yah ni ;D

    ReplyDelete
  18. fatihah : comel macam mak dia, macho macam bapak dia, bole? hahahaha

    ReplyDelete
  19. noty2 irfan...from daddy ker tuh...hiihihihi
    pas ni bleh laa terjun laiee....weeee

    ReplyDelete

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin