Custom Search

2.12.09

The Sweetest Thing

I'm so in no mood to do much nowadays. Definitely not blogging, FB-ing and whatnot. Been listening to Ungu song over and over again, feeling melancholic. Oh, I miss the adrenaline and that mysterious feeling you get when you first fall in love. Hubby, let's fall in love all over again, shall we?

19 comments:

  1. Pheewwiiittt... haihh jiwang pulak dia ari ni hihi

    ReplyDelete
  2. JADUAL KELAS MAKEUP AKAN DATANG:

    6/12 : PERSONAL MAKEUP CLASS DI SERI KEMBANGAN
    20/12 : PERSONAL MAKEUP CLAS DI S.ALAM

    15/1: PERSONAL MAKEUP CLASS DI TERENGGANU
    16/1 : PERSONAL MAKEUP CLASS DI KELANTAN

    23& 24 JANUARY : BRIDAL MAKEUP CLASS (2 HARI) JANUARY INTAKE!!!

    HTTP://WWW.EYRARIZAL.COM
    016 2128740 (EYRA)

    ReplyDelete
  3. u mean like, asyik pegang hp je tgg sms dtg? hehehe. man.. i miss that too.

    ReplyDelete
  4. liana : hiks, sekali sekala, my sould needs it haha

    lea : exactly!!! and u know that feeling when u r with him, u became clueless on what to talk about, but then it won't matter because u just wanna sit there with him and do nothing. just to feel his presence and love all around you...sigh...i miss that.

    ReplyDelete
  5. lagu apa u tgh dgr? i plak tgh lyn lagu anang-separuh jiwaku pergi...syahdu meleleh2 air mata hoho

    ReplyDelete
  6. yeah...let's do that...all over again...tak tidoq semalaman main sms...sms tanya dah gosok gigi ka pagi2, sms bagitau nak pi main bola, nak pi kuliah, nak start moto, nak naik LRT, sms pelawa time nak makan tu yang tu tak tahan...kita pun buleh balaih plak...makan2, bismillah..

    ReplyDelete
  7. hmmm....haha. betul kata anonymous tu.
    ntahapahapa je kan dulu.

    i kdg2 ada gak buat.sms mrhubby yg ada kat sebelah.
    kalo baru tukar/tmbh no.hp baru, buat2 ngorat le konon.eleh..bukan x tau sape orgnye.

    tapi dgn anak kecik nih, susah skit la nak meraban2 kan?u lain la...leh hntr irfan kat maktok dia kalo nak dating.

    ReplyDelete
  8. Anonymous tu bkn Amin ka?!?!

    Waahh.. sgt sweet!! :) ♥

    ReplyDelete
  9. yatie : amboi jwang sampai meleleh air mata, bahaya tu. tak pasal2 emo wakakaka

    anon : haaa rindu phone pekak warna baby blue yang banyak berjasa. :-p

    isabelle : haa kira okie la tu walaupon dok sebelah tapi sms cinta2. add sparks kan, dah lepas kawin ni kena usaha to create romantic feelings betul tak?

    yeah we're lucky bole leave irfan ngn grandparents kalau nak pi dating alhamdulillah. u tinggal la ngn sedara mara kejap, takleh?

    ayu : yaa betulllll. sweet ka? bole laaaa :-p

    papakeechee : thanks! :-p

    ReplyDelete
  10. ala...jgn la sedih2!!! chill...chill..hehehehe..
    eh tp betul la kan dulu rasa cam bergetar & berdebor debor jek di dada time jumpe... mari kita kembalikan debaran itew..hakhak...

    ReplyDelete
  11. ha yelah..ingt semula masa cintan..romantic time...waah...~
    p jenjalan ke holiday..:)

    ReplyDelete
  12. kadang2 kita perlukan kenangan tu semua sebagai perencah supaya perkahwinan kita manis macam bercinta dulu kan..

    ReplyDelete
  13. adoi..cam best je tkenang zaman bercintun ituu..
    sy baru je abes tempoh berdating dgn hubby slps 1 bulan post anak kat mak dulu..jadinya, sakit rindu kat anak pulak..wahaha..

    ReplyDelete
  14. salam, blog walking. . . luv yr writings - interesting!

    ReplyDelete
  15. oh god...we're in the same boat. may i ask which ungu song? don't tell me it's tercipta untukku? cuz that song sent me to the clouds:)

    ReplyDelete
  16. yeahh agree! adrenaline rush, blushing2, angau & all those feelings ;p kalau sekarang rasa balik, terus rasa 5 years younger kan? ;p

    ReplyDelete
  17. fizamior : jommm!!

    m@ : agree with u. just the other day baru ja kitorang dok ingat balik our honeymoon. it was such a romantic and blissfull experience tho kitorang honeymoon dalam mesia ja. btu it was the best experience ever!

    nak kena pi holiday bertiga ni.

    azmiemas : a'ah so that bila gaduh and benci2 we can remember balik the sweetest time and ingat balik why we love each other kan ;-)

    mila : oh, ngn anak memang i tak sanggup berpisah! ngn suami takpa sebab rindu itu indah hahaha

    sugarpink icing : thanks dear

    ReplyDelete
  18. cheryna : OMIGOD!!! samaaaaa! we're on the same wavelength la dear hehehehehe

    pinkerton : kalau i mungkin rasa 9 years younger kot coz we first met 9 years ago. sigh...time flies so fast!!!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin