Custom Search

30.7.09

Semasa Anak Sedang Tidur, Mama dan Abah telah...

Dear Irfan,

You know mama and abah love you very much, don't you? But at times we would like to have some alone time for ourselves. We do crave that "WE" time which includes just the two of us, for us to do things that we used to do when you were still in my tummy.

Last night, you'd been such a good boy by going to bed early. Perhaps you finally understand what mama has been whispering in your ears every night before you go to sleep, to be a good son and obey your parents as long as they do not go astray from the right path. And make your parents the happiest parents on earth.

Irfan tau tak, mama and abah had such a good time last night with our little project. Irfan tengok lah sendiri, abah Irfan sangat cool kan main gitar kapok sambil memakai bedak sejuk! Walaupun abah Irfan adalah sedikit kehitaman dah kebuncitan orangnya, tapi sekali dia memetik gitar, the little lady in me will always fall in love all over again with him. Oh of course abah Irfan taklah sehebat Setanmati (evildead) untuk di youtube kan petikan gitarnya, but to me he's simply the best.

video

After this, bolehlah Irfan belajar main gitar pulak, so that kita tiga beranak boleh lepak bermain gitar sambil menyanyi. Weeeeee!!!!

8 comments:

  1. i tak dpt bukak video tu tp boleh bayang husband u pakai bedak sejuk hahaha..

    waah pandai main guitar ek..husband i ape pon tak reti..suruh nyanyi pandai tp suara masyaAllah katak lagi sedap hahaha

    ReplyDelete
  2. farah : oh takleh bukak eh? gambar muka harus disembunyi sebab terlalu scary pakai bedak sejuk camtu haha
    oh takla pandai, main untuk lepas gian boleh lah :-D tapi suara memang cam ur hubby lah wakakakaka

    ReplyDelete
  3. Amin nak join Yuna the group laa tuh kengkonon..hahaha..sori Amin..bedak sejuk setebai mana pon tak mungkin dapat.. :-P

    Hari ni aku digelar "cikgu Yuna" kat sekolah dek kenakalan memurid SMK St George B.Pulau..wuakakakaa..

    ReplyDelete
  4. imma : eh yuna tu sapa? sapa itu yuna? haha...mungkinkah yuna itu yang ingin nak grouppie ngn amin? wahahaha

    aik, imma dah mai mengajar kat penang ka????

    ReplyDelete
  5. hahahaha lawak la entry ni. best nya abang amin tau main guitar! farha nak cari yang pandai main piano la ;p

    ReplyDelete
  6. farha : alaaaa main piano tak layan laaa...main gitar baru la ROXXXX!!! hehehe

    ReplyDelete
  7. Wah -- terrer la Amin main guitar -- yong memang admire kat orang yg boleh main guitar --menyesal plak dulu tak belajaq.. Nanti bila gathering2 boleh la suruh Amin jamming...hehehe..

    P/S: And Yah -- saw the snippet of the bedak sejuk chin -- hilarious la ur husband..

    ReplyDelete
  8. yong : hehe boleh la tahan, takla terer sangat. hehe. haaa time gathering bole jamming, ngn am skali hehehe, bila kita nak gathering???? tahun ni tak buat pon lagi.

    haha u saw the bedak sejuk chin eh...memang la lawak gila. wakakaka

    ReplyDelete

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin