Custom Search

19.1.11

A self-reward

Last week, as I was feeling all good and spent extra hours slaving over the stove, I decided to reward myself for all the hard work. What did I do for me? THIS!!!

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

YES! I decided to use my fine dinnerware for our dinner! And I feel much satisfied already after eating in those gorgeous plate.




I am one easy lady to pleased, am I not? Heeeeeeeeeee!

20 comments:

  1. makk aii best..niza pun sama lani tengah kemaruk pinggan mangkuk...

    ReplyDelete
  2. uuuuuu merembesnya tgk pinggan mangkuk tu..

    ReplyDelete
  3. pinggan santekkk, syg nak makan lauk2 tu..nti pinggan jadi comot pulak hehe

    ReplyDelete
  4. my gorgeous dinnerware dalam kotak & tak tahu kotak yg mana satu...huwaaaa......

    ReplyDelete
  5. i belum kemaruk pinggan lagi...
    belum sampai seru kot.hehehe

    ReplyDelete
  6. sayang la nak pakai. Mek punya duk dlm kotak lg. Haha

    ReplyDelete
  7. barulah semangat nk mkn bila pinggan cntik..sy tggah tggu set pinggan mangkuk order kat org...nasi sy kasi tgk yer hehehhehe

    ReplyDelete
  8. best..
    mmg memberi kepuasan laa..kita yg guna saja yg tau..org lain ape ade kisahh..hahaha..
    Pesanan my sister yg i slalu igt psl pinggan mangkuk ni..'beli mahal-mahal buat apa simpan bg tetamu je pakai,kita pakai lg best'..hahaha..

    ReplyDelete
  9. nyesal i beli corelle bulat kat aussie dulu. i nak yg petak mcm u punyaaaaa........

    ReplyDelete
  10. wahh..harus laa..
    kita duk simpan je utk guest, tggu2 guest x sampai..so kita guna la..hehe

    ReplyDelete
  11. makan terasa keenakkan food tu lah ...

    ReplyDelete
  12. wow~ I like those plates.. can u share how much u beli??

    ReplyDelete
  13. KB : apa lagiii...pegi langkawi beli..murah! hehe

    liana : haha! best best

    yatie : haa makan pun kena beradap kan taknak kasik pinggan comot. wakakkaka!

    hanz : aiseh..pegi korek stor skang carik! hiks

    syida : haaa nanti dah sampai seru u plak cita dalam blog ok. hehe

    KV : pegi keluarkan skang! tak nak pakai meh sini i tolong pakai! haha

    hanim : wahhh bila nak sampai tu???

    zeta : betul! kang tetamu pakai terpecah..gigit jari kita tak merasa makan dalam pinggan best! haha

    joy & rasp : sangat sedap! hehe

    isabelle : hahh i memang dah awal2 beli square sebab minattttt, so skang ni continue with square collections ja lah. ehehehe

    afni : ya betul! sebelum guests try, kita try dulu. hehehe

    zulaikha : my sis got this from the State. rasa macam 200++ per set kot.

    ReplyDelete
  14. eeeiiii...i pun sukak itu pinggan mangkuk laaa...tgh semangat mengumpul ni:D

    ReplyDelete
  15. cantiknya pinggan mangkuk tu...

    ReplyDelete
  16. mine corelle pun petak gitu...tp dinner plate dia..mak aih bagak eh...hehehehhe

    ReplyDelete
  17. heheheh..sure makan bertamabh2;)

    ReplyDelete
  18. cantik u..like my MIL nyer..ours in purple flower..thinking to get the cookware series..hmm..konon, mcm rajin sgt masaknyerr..

    ReplyDelete
  19. hishhb nyesal tak dtg makan aritu!! hahaha

    jom kite g langkawi soping sudu garpu hahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin