Custom Search

24.12.09

Twinkle Winkle Sleeping Star

When Irfan looks at the sky, he loves identify stars, moon, sun and cloud. Last night we were looking at stars twinkling in the sky, and after a couple of minutes they made a sudden disappearance. So he asked me "Star mana, mama?" and so I told him "Stars all went to sleep".

So now every time he looks at the sky without stars, he'd tell me that "Star Shleep! Star Shleep!". Hahaha! Cuteness or what!

Now let's see this boy singing with his mother.

video

15 comments:

  1. lg skali hng buat naya aku ngan boh vid senget :P:P:P comei la irfan nyanyi :)

    ReplyDelete
  2. cute dia nyanyi..tak sabaq nak tgu boboy plak pandai nyanyi..laa ni duk blajaq ckap macam2..

    irfan the smart cute boy..rasa nak gigit2 pipi dia..coz boboy dah semakin kurus skrg kerana kelasakannya..

    ReplyDelete
  3. hahahahahhaha star g sleep... hahahaha comel2.. pasnih nyanyi sama2 ngan sami ok.. siap xdek suar tuh comel aje.. rambut tebal!

    ReplyDelete
  4. star pi sleep, pukul berapa dia wake up, mama?
    hehehe.

    adam dah pandai identify moon, star and sun. tapi tang cloud tu, i tak ajar. takut kang lain aku tunjuk, lain dia tengok.jadi ajaran sesat pulak.

    ReplyDelete
  5. amy : ekekeke aku emmang suka naya hang. how's ur pregnancy babe? ;-)

    imma : hehe tu la dia ni kuat makan. sentiasa nak makan, macam mana mak dia nak kurus. kwang kwang kwang

    aly : haha irfan memang suka tak pakai suar. he needs air katanya wakakkakakakak..a'ah rambut dia memang sangat tebal like me. panas tapi i taknak potong, comel haha

    ReplyDelete
  6. isabelle : hahahahaha...tu la i pun tak sure la betul ka tak dia identify cloud tu. main hantam saja! ekekekke

    ReplyDelete
  7. skali irfan nyanyi dgn suara macho arr...
    mula2 tak tangkap lg..duk pikir ape yg irfan duk sebut tu.. rupenyer..star shleepp... ololo..tomeinyer..

    ReplyDelete
  8. shtar shleep..shtar shleep..*comey btui, geget kang*

    ReplyDelete
  9. haha adorable la he!! next time he sings while arees do the action ... the dynamic duo!! ^_^

    ReplyDelete
  10. alolo..amatla cumeinya star shleep..seksi ah sora irfan..serak2 basah!

    ReplyDelete
  11. mila : haha memang dia cakap orang lain tak berapa nak faham, mama dia ja la paham pon. ekekeke

    yatie : haha geget jangan tak geget

    papakeechee : haaa bole bole!

    applecrux : haa tu la budak ni suara serak dapat mana taktau. hiks

    ReplyDelete
  12. awww lagi 15 tahun bole masuk malaysian idol. but gotta make sure the lyrics are correct. hehe. :))

    ReplyDelete
  13. cutenya bdk Irfan ni... tp suara latar tu pun sedap gak kekeke.. adeh nasib tak terseliuh leher nengok video ni :p

    ReplyDelete
  14. argh so cute...

    betol la, bebudak suka membilang bintang..tp my azim bilang smpi sepuloh saje sbb dia tau 1-10 je..yg lebih dia bilang 1 kembali..huhuh

    ReplyDelete
  15. lea : tu la kang lirik hentam saja sure kena kutuk. hiks

    liana : hahahaha suara latar tu sila la abaikan ye :-p

    mrs taj : haha i think sama la ngn irfan...mroe than 10 tak tau haha

    ReplyDelete

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin